Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I min kofta finns


Mormors tankar

Vinden susande sval
ekbladen prasslade gulbruna
ett fönster var tänt

Gårdens vita katt tassade
tyst förbi ytterdörren
svängande sin plymsvans

Här vid syrenbusken
hade jag stått länge nu
med min Dalakofta på mig

För att inte frysa
för att förstå
det var ingen ide vänta längre




Fri vers av Irene Backström
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-20 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström