Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existensiell septemberfundra 13

 

 

Timmarna flyger

iväg som flyttfåglar på

väg söderöver

var dag oförutsägbar

likt fåglarnas återkomst




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-20 21:52



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja tiden går och vi med den....
2022-09-28

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ibland önskar jag att jag hade vingar som en fågel och fick följa med.
För att sedan få återkomma till någons glädje.
2022-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP