Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusorisk septemberbagatell 18

 

 

Gammal och tjock får

en slimmad kropp speglad i

lustiga huset

blir han ung på nytt alla

åldrar får sig ett gott skratt

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-20 22:08



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja roligt fenomen....allt är inte vad det ser ut som :-)
2022-09-28

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja dessa speglar står högt i kurs!!
Skrattar lite.
2022-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP