Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanning kräver mod


gå närmare så ser du
lögnens sneda mungipor darra

sluta sig och stelna

visst ... det är enklare att låta sig vilseledas
att smittas av skrattet
även om det klingar falskt

det krävs mod
att inte låta lögnen segra 
nu när du ser 
vågar du ...




Fri vers av Klint
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-20 22:32



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Att säga nej är en konst.
2022-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint