Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någonstans


någonstans tar det vid det som slutar
någonstans gick du när du försvannn
någonstans hör vi hemma
… men var är det

undrar vad som tar vid
rädd för att det som tar vid ... är slutet

undrar vart du försvann
rädd för att du ska försvinna ... för evigt

undrar vart jag hör hemma
rädd att aldrig komma dit

0m man allt detta visste och ingenting fruktade
är man är trygg då
om man allt detta visste men inte brydde sig
är man nöjd då

att inte alltid vara trygg och nöjd
kan hjälpa oss att fortsätta söka
inte början på slutet
utan på något nytt

att försöka förstå varför du försvann
och locka dig tillbaka

och att hemma kan vara lite varstans
där man är trygg och nöjd




Fri vers av Klint
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-20 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint