Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosa

rose-marie erkänner aldrig
att hon har namnsdag
februari 28
hon blir arg om man
påstår det
och hon säger att rosa
är hennes namnsdag
och inget annat
hon kan säga
vad hon vill
tills hon fått
papper på
att hon
heter bara rosa
för mig heter hon
bland annat marie




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-09-20 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP