Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av slut



Slut, slut, avslut
Av slut blir man sluten
I slutenheten går man av
Av dig blev jag bruten
Livet som en halv
Som en del av två

Avslut med dig
Känns som slutet av mig
Känslor bedrar, det gör skenet med




Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-21 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake