Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi barfotabarn

 

Dina ord lever så länge jag andas

himlen skänker liv åt trädet

varje årstid går att finna där

fåglar har även där sitt fäste

står barfota under dess grenar

det faller snö över de vita

ur jorden växer de första stjärnorna

snart följer andra som doftar vår




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-09-24 17:40



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
"ur jorden växer de första stjärnorna"

Wow, vilken rad!
2022-09-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP