Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUNDGÖRA!

- Jag är en stor schäfer lover!
Trodde polis used them to hover...
Sen boven lätt ta
tax på sån´t, ej så bra...
- Sant! Dessa här är: UNDER COVER!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-21 07:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Lekfullt om hundar där,
en sådan text som läsvärd är,
likt solen bryter fram moln ur,
efter en häftigt kort skur,
här ingen läsare väl skäller,
blott föreställning egen in ställer...
2022-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt