Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du verkar trygg, tänkte jag.

I drömmen såg jag dig utifrån i profil,
där ditt sken från ditt hjärta skapade
glänsande konturer.
Du påminde om en guldgul sol som bländade mig.
Dina händer var öppna och dina handflator
var uppvända mot himlen.
Jag lade mina händer i dina,
och jag kände hur din värme
spreds vidare till varenda synaps i min kropp.
Varje cell inom dig omslöts av ditt sken.

Jag känner dig inte, tänkte jag.
Jag vet knappt vem du är..

Du gav mig det där ljuset som
jag själv brukar sända över till
dem jag älskar.

Det kändes tryggt.

Du verkar trygg,
tänkte jag.











Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-21 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP