Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅLDSMONOPOL

 

 

 

 

pennan
eller kniven
detta våldsmonopol
jag ständigt utövar mot mig själv





Fri vers av till E
Läst 110 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-21 09:25



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Elegant och tankeväckande, samt högst originellt.
2022-09-28

  Anya VIP
Jaa tänk vad man mobbar sig själv....tänker jag. Tycker om den psykologiska touchen.
2022-09-26

  jba VIP
Snyggt.
2022-09-23

  Emanuel Sigridsson VIP
Mycket intressant och välskrivet.
2022-09-21
  > Nästa text
< Föregående

till E
till E