Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens famn i nöd och lust

 

 

 

Ropa mitt namn
så skall jag hålla om dig
nära, tätt intill

Viska mitt namn
så skall jag hålla om dig
nära, tätt intill

Min famn är öppen för dig
vill vara nära, tätt intill
både i nöd och lust




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2022-09-21 09:42



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En fin famn har du målat med orden dina.
2022-10-10

  Niliboy
Ja, det vill vi!
2022-09-23

    Lena Staaf VIP
Vsckert, innerligt, ömsint!
2022-09-22

  överlevaren VIP
Ömsint ordat!
2022-09-22

  Respons VIP
Fina ord för kärlekslängtan.
2022-09-22

  Eva Helene VIP
Vilken vacker och innerlig kärlekspoesi!
2022-09-21

  Olof Lagerhorn VIP
Ord som med sin innerlighet och enkelhet
lyfter fram något av kärlekens innersta väsen.
2022-09-21

  Öknens Ros VIP
Fint om närhet.
2022-09-21

  Maria Sundelin VIP
Fint om att finnas där
Kramar
2022-09-21

  Solstrale VIP
Altruism, solidaritet, medmänsklighet tecknad så som i handling fungerar allra bäst! Att ge! Före att vänta sig något tillbaka!

Det är ju också så att när du ger en kram till någon då kramar den tillbaka!

Bra form och god devis!
2022-09-21

  Sparvögat VIP
Vackra är orden till en älskad famn…
2022-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP