Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ej väg ut

 

Och när drömmarna flyr bort

Och när leendet dör för gått

 

Då har man inget annat val än att tyst dö

 

Och när sjukdomarna kommer tysta  

Och när kroppen slogs sönder tyst

 

Då har man inget annat val än att lämna sig till sitt öde

 

Och när alla utnyttjar alla

Och när grannarna av sitt hat klagar på sina grannar

 

Då landet har gått sönder

 

Och när barnen skiter i sina föräldrar  

Och när föräldrarna skiter i sina barn

 

Då livet blivit till ett helvete




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-09-21 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP