Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Själens tysta rum växer och växer  

 

Mörkare tider

Mörkare liv

 

Tystare rum

Tystare tankar

 

Mörkare stadier av sorg

Tystare stadier av ensamhet

 

Går själen igenom

Går livet igenom

 

Där tiden har passerat för evig

Där livet krånglat för alltid

 

De tysta rummen i själen blir fler och fler

De tysta tankarna i själen blir alltmer tystare

 

I ett rum vilar den ensamma barn och gråter

I den andra rummet skriker ett annat barn

 

I den tredje rummet kämpar ett annat barn för sitt liv

I den fjärde rummet torteras ett annat barn av en vuxen

 

I den femte rummet svältas ett annat barn av sin sorg

I den sjätte rummet ylar ett annat barn av sina smärtor

 

I den sjunde rummet, sjunde himmeln

Dör alla barn tysta och ensamma

 

I Själen tysta rum!

I Själens dystra rum!

 

Talar och skriker ensamheten till jorden och himmelen

Vad har du gjort du människan?




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2022-09-21 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP