Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karlavagnen

 

Det var faktiskt några tonåriga svenskor som insåg och fattade att det fan i mig är allvar med miljökrisen, kriminaliteten och lågkonjunkturen.
Men den vuxne var likgiltig och bedövad i sin trygghet och ihåliga optimism där han satt framför TV:n med en öl och ännu en halvdan serie på Netflix. Det kommer inte att ordna sig i fall vi inte gör någonting sade tonåringarna. Det ordnar sig alltid på något sätt sade den vuxne och tände en cigarr och drömde sig bort till fornstora dagar då han ännu hade ett riktigt liv. Allting kommer att bli bra och hälsa eran jävla mamma att hon ska sluta jiddra om pengar! Döttrarna blev inte molokna utan förbannade och skrek: SKAFFA DIG ETT LIV!!
Mannen som en gång var Moderaternas partiledare tog ännu ett SMS-lån och fortsatte spela på casinot. Hans livvakt var en mycket sorgsen ängel som nästan var på väg att ge upp. Ett nyförälskat par hade erotik i lägenheten bredvid och på radion var det Karlavagnen som ikväll talade om de vuxnas svek och det nödvändiga i att en gång mogna och utvecklas som människa äntligen.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-21 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP