Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stjäl ens hem


Själens hem

En bit aska vilar lätt på din kind
Krackelerar, -
Spricker långsamt upp
Du känner efter
Ser ner
På din sotade hand
Lägger inte så stor vikt
På var du sprider svärtan
Kollar upp mot spegeln
Askan utsmetad över din spänstiga
Ljusa hy
Vänder dig om
Och ser den mörka röran
Men vad gör det
När du ändå ska
Flytta ut




Fri vers av Max Ludvig
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-22 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Ludvig