Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flammande lekar

Visst smakar det sött?
Sött men farligt
Som en brännande flamma som smeker dina smaklökar
Inbjudande, kom och dansa med mig
Följ mig in i leken
Leken om rätt och fel
Sätt moral mot lust
Vilken är starkast?
Vem ska välja kust
Kust att styra mot i livet
Inget är givet




Skapa | Skriva av Poesiråttan
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-21 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesiråttan