Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historia





Att förstå Dåtiden
är att bättre förstå
framtiden.

Då man får distans
och lättare kan rota
in sig i nutiden.







@@sefarge@@






Prosa av Sefarge VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-09-21 15:09



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Synd bara att samtiden är liksom ur tiden.
2022-09-24

    Sefarge VIP
Till Kungskobran:Jaa det
är ju deras misstag som
alltid märks.De som
aldrig lär sig av
historien?
;)


2022-09-22

  Kungskobran VIP
människorna tycks aldrig lära sig av historien, tyvärr
2022-09-22

    Lena Staaf VIP
Kloka ord!
2022-09-22

  Mats Edin VIP
Alltid sant!
2022-09-22

  Emanuel Sigridsson VIP
Klokt sagt, inget tvivel om det!
2022-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP