Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är farligt att tänka!


Det är farligt att tänka,

då tänker man mer.

Och man kan inte sluta

trots att man det ber.

Tankarna kan försänka,

och blir bara fler.

Man vill dem beskjuta

men faller trött ner.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-21 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP