Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel på min jordiska himmel

 


Du var min närvarande ängel


på min jordiska himmel.


Du visade dig för mig


i all din nakenhet på det sätt


du visste jag älskade.


 


Helt utan återkrav


från min sida.


En gång ville du möta mig


halvvägs mellan


dig och mig.


 


Men det skedde inte


min blyghet var för stark för det.


Mina känslor för dig skulle då


ha överväldigat mig!


 


Ännu idag när åren lämnat


ungdomens skepnad


finns minnet kvar av dig.


 


Allt det som en kvinnas kropp


kan skänka en man


finns kvar i mitt minne.


 


Skulle du läsa det här


känner du säkert igen dig,


var inte blyg för du vet


vad du väckte  hos mig.


 


Du vet hur du når mig


så inget avslöjas om oss


precis som då uti nattens skyddande hölje.


 


Du behöver inte sända


mig bildbevis av dig idag.


Det skulle bedåra mig


precis som då.


 


Du gör som dina egna känslor


leder dig.


Åren har gått men ännu


är du min ängel.


På min jordiska himmel.


då och för evigt.




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-21 16:06



Bookmark and Share


  Coldasice VIP
Så himla vackert!
2022-09-27

  Maj-Lis VIP
Så otroligt vackert ,om en kärlek som inte bleknar
2022-09-25
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP