Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och så tar vi litet miljö och kultur. Tillhör "Ruiner".


Kalkalger och tidig medeltid


Krusningar på vattnet
avslöjar nätt och jämnt
en närvaro

Luftbubblor i den gröna, grunda insjön
stiger
gör dig till en akvariefisk

Bruna klumpar på stranden
efter stormen
liknar kåda, men är tjockare

Man får inte röra plankorna, som är
niohundra år
man får inte förorena tidskapseln i träet

Att förflytta klumparna
unika i sitt slag
är inte lika förbjudet

De är liv.



11/9 2022




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-21 16:14



Bookmark and Share


  SatansSon
sjukt bra.
2022-09-27

  Glitträ VIP
Akvareller i krusning… Fint Lena!
2022-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP