Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KÄRLEKEN VANN IGEN

Kärleken vann igen

Det fanns rum för försoning

Gud är min Far och vän

Hjärtat mitt är Hans boning

Utgjuten kärlek finns

där Han har valt att vistas

Hindren som övervinns

genom att överlistas

Honungen fångar fler

än äckligt sur vinäger

Kärlek på blodets grund

och all den kraft den äger!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/9 2022

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-09-21 17:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En underbar glädje.
2022-09-21

  Vindsvala VIP
Gott när kärleken får segra och försoning blir verklighet.
2022-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP