Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om man kunde backa tiden ... Publicerad här tidigare i januari 2013 men saknar egentligen bäst före datum ...


Prekognitiv tillbakablick ...

... på det som 
en gång var
det ögonblick
då det ännu fanns tid
för att förändra
det som då ännu ej var
men som var på väg att bli ...

- Tänk om jag bara
hade låtit din inbjudan få vara
och ej blivit den sista
kompletterande middagsgästen ...

Ett simpelt
- Nej tack!
och jag hade sluppit
behöva uppleva resten ...




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-21 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP