Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppskrattade tv-program

I svensk tv så kan man nu bara se program med kändisar som bara sitter och skrattar åt sina dumma repliker !




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-21 21:14



Bookmark and Share


  rostspik
Så sant, alla dessa lekprogram och kändisar-som-myser-tillsammans-serier.
2022-09-22

    Sefarge VIP
Skrattar bäst som
skrattar jämt. Blir
väl som gammalt
Skämt till sist,rätt
så trist?
;)

2022-09-22

  Solstrale VIP
Ja vad tur att dem inte är här och skrattar ut oss poeter… vi får hålla oss i bordet annars ifall de dyker upp så vi inte trillar över bord…
2022-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP