Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade förlåt

Det värker i mitt bröst,
ingen mening, ingen tröst.
En smärta som går ut i hela min kropp,
ingen återvändo, inget stopp.
Du är allt jag brinner för,
allt jag bryr mig om, utan dig jag vet inte vad jag gör.
Ingen som får mig att orka vilja leva,
man kan inte leva utan ett hjärta, bort från allt jag nu ska treva.
Har inget mer att ge.
Kanske vi möts på andra sidan, Bara bilder av dig jag kan se.
En ensam stilla gråt,
mot evigheten, min älskade förlåt.




Fri vers av Lidde
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-21 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde