Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla smält min kalla snö.

Kanske är det så,
när alla blad har plockats
står man där i mitten,
helt avklädd och kall,
då nästa vind tar vid.

Beredd på alla stormar
som kan svida kring ens kind,
står man där så skör,
men samtidigt hård
för vindarnas storm
som alltid frostat mina fönster.

Man börjar nästan tro,
att vinterns frost är evig.

Men om du verkligen är våren,
snälla smält min kalla snö,
gör mig till din varma sommar
min blomma skall då aldrig dö.









Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-21 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP