Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du


Bland tusenden av leenden, ditt är det som bländar mina ögon.
Det som värmer hjärtat är glöden från din själ.

Står jag vid världens ände och blickar ut, det enda jag vill se är dej.
Min inre röst hör bara ljudet av dina andetag.

Om det sista som jag minns innan den eviga sömnen är dina ögon, ditt skratt, din röst och din värme. Då kommer min själ att finna ro i världen där enbart kärleken får bo.




Övriga genrer av David Gunnarsson
Läst 95 gånger
Publicerad 2022-09-21 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Gunnarsson
David Gunnarsson