Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar och sömnlösa nätter


För varje dag, varje flaska, varje minut utan dej.
En skugga av ett minne sliter hjärtat ur bröstet på mej.
När jag vaknar upp ensam, naken och rädd är världen tom och kall.
Det är som att se livet byggas upp och sedan se dess fall.
För varje bit av mitt hjärta som brast när hon försvann.
Är det som återstår ett sår i själen, en själ som står i brand.

Mina drömmar och mina minnen är det enda som finns kvar.
Den vakna delen av mitt inre är det enda som jag har.




Övriga genrer av David Gunnarsson
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-22 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Gunnarsson
David Gunnarsson