Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTSNÅR

Jag vänder och vrider och får ingen ro.
Vad är det som plågar mitt sinne?
Att sjunka ner i djup och skön sömn
är numera endast ett minne.

Axlarna spända, alltid beredd
- vad är det jag väntar ska hända?
Andningen ytlig, jag badar i svett,
kommer det nånsin att vända?

Hjärnan går vilse i snårig terräng,
det finns ingen rak väg att följa.
Att denna nattliga kamp sätter spår
blir allt svårare dagtid att dölja.




Bunden vers (Rim) av MaLo VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-09-22 05:48



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Raderna som vävs omlott med varandra skapar en rytm och känsla av klassisk diktning vid läsning. Väldigt målande text.
2023-03-07
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP