Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDSTJUV

Någon har rest till ett varmare land.
Någon har filmat sin katt.
Någon har kollat på hårdrock live
och ”känner sig glad” därför att.

Någon har varit på barnkalas.
Någon har klippt sitt hår.
Någon har trixat med sig själv i en app
så tiden ej satt sina spår.

Någon skålar med en stor stark.
Någon kollar på sport.
Någon dricker rosé på lokal
- självklart av finaste sort.

Jag scrollar och klickar så där som man gör
i detta nutida tidsfördriv.
Och drabbas plötsligt av en insikt så klar
- där rök 20 min till av mitt liv!




Bunden vers (Rim) av MaLo VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-09-22 06:15



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Dikten sätter fingret på det självupptaget digitala i vår tid med stor träffsäkerhet.
Mycket bra!
2023-01-19
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP