Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det kan du se dig i månen efter.


Se efter månen


Jag letar alltid efter månen.
Larmet om siktande
är alltid falskt:
Instrumentbrädan
lyser i sin reflektion,
men det är ej månens sken
den registrerar.
Förstorat gatlyktorregn.
Glödande hundögon.
Det är allt jag ser
i mörkret.
Det vita i dina ögon
vänder sig från mig.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 115 gånger
Publicerad 2022-09-22 07:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen