Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Använd orden


Allting har en orsak

Ibland kan en orsak vara obegriplig.
Den övergår i alla fall mitt förstånd.
Det är svårt att tänka sig in i andra människors tankar och känslor
särskilt om människan är av den tigande sorten.
Prata mera så förstår du bättre

Orden är våra kommunikatorer.
Om man inte pratar med varann
finns det ingen chans till förståelse
Öppenhet hjälper
Dölj inte så mycket





Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-22 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP