Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödslig lyrik






Denna någon,
detta något.
Dessa frågor
Dessa svar.
Bara vågorna hörs.
Hur och varför
dom undrar.
länge, länge
om allt egentligen
har en mening.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 109 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-09-22 10:26



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
En tystnad som hörs.
2022-09-26

  Niliboy
Bor du vid havet Lars!
2022-09-23

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Fantastiskt bra i all sin enkla enkelhet
2022-09-22

  Kajan VIP
Fascineras över hur vågorna rörelser och känslan av hav har smugit sig in i texten; bara de fyra första raderna vaggar mig som läsare in i texten, som sedan ändrar rytm; så som ett hav; och frågorna kastas ut så som sjöfåglars skri. Vackert !
2022-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg