Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Putin är intrasslade och drar i andras trådar ovillig. Du kvinna av folket eller prinsessa vakna innan det är för sent!


En poetisk analys av Putins öde i nuläget.

 Moment Russia dropped world's biggest bomb - 3000x more powerful than Hiroshima - Daily Star

 Rod Stewart - Sailing (Official Video) - Bing video

 

Putin vill återuppbygga sin armé, eller snarare gör han en enkät enkätutredning, med start 2022 , 21 sep.  vem är på hans sida och på det väpnade Rysslands sida?

Så, efter två timmars samtal, ger Putin ryktet med det gula kortet och dödliga vapen, den partiella mobiliseringen (delvis partisk partisk fördomsfullpartisansidigt snedställd skevfärgadintresseradparti prisdiskriminerande preferensgulsot orättvist orättvist orättvistobalanserad) ägde rum med protester,  vi hoppas att vi genom Guds kraft ska nå hamnen och freden.

 

 

Fram till den allmänna mobiliseringen finns det fortfarande mycket gryn till bruket, säger ett gammalt talesätt.

 

Ett tal som om du skär tråden i fyra så kommer du att förstå och du kommer att vakna upp till verkligheten,

att ingen vill ha konfrontationer, men ändå, så mycket han kan ge order, eller måste gör varje politiker i världen det tills han blir kvävd under Damokles svärd över huvudet då när situationen är lika allvarlig som när patienten behandlas för effekter av experimentella läkemedel och inte det som orsakar sjukdom,  på detta sätt drar man medvetet i trådarna tills misslyckande och uppnåendet av målet. där inkompetens eller dålig vilja har ett och samma diplom avlagt på sexor, där komikern blir president, och springpojken som kandiderar blir tsaren och den mest ihågkomna i världs programledaren.

 

Ryssarna började inse att den de känner som Rysslands son hade blå ögon, den här han har bruna ögon.

 

Så även om han skulle ha kontaktlinser så ser han fortfarande inte ut som den Putin är med så många identiteter och han dyker alltid upp i samma ålder i verkligheten på videor och bilder som en halt minirobot...

 

Den unga generationen har information om att tjetjenerna är beväpnade med 10 000 soldater, de är redo att förstöra Ukraina och allt som inte lyder i Vladimir Putins namn, som faktiskt hela tiden hölls i mörker om orsaken. men uppträder i rampljuset för att vara nominerad av dem okända!

 

Det Putin gör nu är teater men tar honom på alvar och om du inte har läst eller glömt vad Shakespeare sa, kom ihåg! för att ägna tid åt att låtsas att han återuppbygger sin och Rysslands armé. och han behöver inte tjetjenernas tvivelaktiga hjälp, så här har vi att göra med krig för religioner, och mindre om nynazism. Det är därför att för många finns det de som känner igen Putin som den som ska komma messias. https://sv.wikipedia.org/wiki/Messias , Herre Jesus Kristus, och visar dig den sanna vägen i 1000 år av fred utan krig.

Putin skulle kunna snart be om hjälp inte bara från FN utan också från Nato och alla som inte vill göra sig av den kristna religionen!

Och en gång till det är ingen bluff,  religin krig har över 2022 år på nacke.,  hjälpa Putin befria Ryssland av beställare och den är inte Saddam Husein som spökar, för dem investerade irakiska depositeringar olagliga pengar investerade i staden Mariupol länge sedan.

 

Ryssar med beredda pengar har råd att fly, de är i 40 år gamla, de har en mobiliseringsorder, men de kan få läkarintyg, så att de kan desertera lagligt, visserligen så dina pengar är både mamma och pappa, vilka är då de om inte världens kungar?

 

Visst och det är klart att det är säkert att detta är generationernas och de degenererades krig, ett parallellt exempel i Iran, där moralpolisen dikterar trosor och sjalen på en kvinna.

 

Om det fanns en uppmaning till mobilisering att försvara hemlandet som reservist så skulle man behöva återvända till landet även om man är borta, precis som rumänerna pantsätts av andra länder för arbetskraften, men med andra ord, landet förbereder sig med vapen och är under vapen de tvingas återvända även under krigslagar måste du återvända till landet och kämpa för det land som inte längre är deras. så motivationen är 0 varför slåss för tjuvar, kungliga despoter alias diktatorer? så väl det är maning ropa till människan, att öppna hans ögon.

Den unga generationen säger klart och tydligt att de inte kommer att gå i krig för föråldrade territorier packade i kungliga komplotter...

Corona eller koronakoran är ett och samma ord, så var försiktig så att du inte blir eliminerad av det ena eller det andra.

Och den unga generationen ställer fortfarande den logiska frågan om hur Putin blev en tsar, när han var en bar armbåge springpojke.

Hur kunde en bonde med sin fars njure lyckas tämja henne och tvinga henne att underkasta sig en man på Sveriges arvtagerska?

Så den unga generationen vill inte spela spelet om att dö för kungarna längre, detta är slutet oavsett hur många länder som tas med den syndiga vågen av kapslade bävrar;
Prosa (Novell) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2022-09-22 11:02Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP