Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingenting och ändå reducerad


Jag hatar dig


du



stjälförstörbråkardömersmutsaravskyr
våldtardödarkväverkrymperförlöjligar
hånskrattarlurarmörkläggermanipulerar
misshandlarmosaravskräckerbekämpar
demolerardesorienterarhatarljuger



är



falskdumäckligretligirriterandevulgär
kleptomansvinigegenkärpatetiskotäck
frånstötandevidrigegoistkorkadpsykopat
våldsamenerverandelöjligskrattretande
bortglömdförträngdförbannadful



värst







Övriga genrer av TiVa
Läst 898 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-07 15:47



Bookmark and Share


  Emma-Kajsa
Tack! Mycket igenkännande känsla.
2006-09-08

    ej medlem längre
det här borde skrivas ut och ramas in. genialiskt! du fångar en känsla med ord, och det är väl det man vill göra när man skriver. men få klarar av det.

ett lysande undantag!
2006-08-07

  Triselisa
Att kunna förskingra all ilska i ett par simpla ord är ju as bra...
Men att kunna få dem att ändå liksom... ja...
2006-08-07

  Flickan*i*L*för*Lycka*
en 5a
2006-08-07

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Man känner verkligen orden

det var lite ansträngande för ögonen att läsa alla de ord som satt ihop men det gick bra..

Som jag skrev man känner det verkligen, du når verkligen ut med orden.
2006-08-07

  Dan
Oförstådd ilska är underbart att få på pränt, skrämmande att man klarar av att få ner så mycket som hänger ihop och ändå inte snubbla på sig själv.
2006-08-07
  > Nästa text
< Föregående

TiVa
TiVa