Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärntvättade positivister

Hjärntvättade positivister.
Jag satt fast i deras klister.
Till den dag då jag röt ifrån.
Med ett helvetiskt dån.
Jag blev en ensam man.
Men jag är i alla fall sann.
Hjärntvättade positivister.
Jag satt fast i deras klister.
Till den dag då jag röt ifrån.
Med ett helvetiskt dån.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-09-22 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP