Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Cat från Florida

Jag längtar efter Cat
Från Florida

Hon är en tjej
Med kärlek i blick och
Med kärlek i konsten

Jag har en Kristusbild
Som hon har ritat
Den samlar mig
Gör mig lugn

Jag stortriva
då jag tittar på den bilden




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2022-09-22 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP