Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

tystnaden

är ett vitt skal som är täckt
utan färg utan ens vit färg
ett oidentifierat och undflyende moment
den vet inte
vet inget om skriande skålar
bara raster och gömda knutpunkter
otyglat
som få
tyst som då

tystnaden

tystnaden vräker sig
det sker vid lunchtid när himlen är hög
vid illblåsten runt siffervisningen; noll tre noll noll noll
en kall hissad fana
en svada som blir när inget räcker
när allt räcker till och inget blir över
när ingen räcker

tar sig samman så tyst
trär tro på tron på trådlös hjärtlös

och min hals
en kram levande jord

vänder om





Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-23 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP