Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek i dess rätta form


den ena gav mig livet som jag ger till den andra


en saga är mer än en saga när mormor läser
det lyckliga barnet som suckar nöjt
och trycker sig närmare

en kravlös kärlek de båda utstrålar
välmående av varandras sällskap
den lilla mumsar på hembakade bullar
mormor ler och luktar kaffe

en sommar är mer än en sommar hos mormor på gården
de båda går på upptäcktsfärd
så uppslukade av varandra

ett litet nyfiket barn har många frågor
till en erfaren kvinna som tycks ha alla svar
jag känner en värme så outgrundligt stor
när jag hör hur de skrattar

den ena gav mig livet
som jag ger till den andra
jag älskar dem båda så innerligt




Fri vers av Klint
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-22 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint