Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Palmerna på stranden fanns


Alltid Där


Hon drömde sig bort
med tysta lugna simtag i månen
och stjärnornas ljus

Natten var varm stilla
vattnet blankt likt silver
av de oändliga stjärnorna

Hon drömde om framtiden
som hon alltid gjort
om det goda det kärleksfulla

Hon simmade allt längre
mot månens rundhet och ljus
i det varma stilla vattnet




Fri vers av Irene Backström
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-23 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström