Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fy skam

vet du
om vi skulle
ha allt alkohol
alla kvinnohål

vad vet vi mer än
fy skam på oss
i längden

det är det
hursomhelst på mig
allaredan




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-09-23 03:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP