Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Morgongnäll ... i januari 2013 som återkommer lite då och då om än mindre frekvent i dag 2022


Nattens ordinarie kaos ...

... tar nu paus
inför gryningen
och allt det andra
som hör till efterdyningen ...

Bidde inte den text
jag hade på tillväxt  ...

Nu när jag tänker på saken
då jag ännu ej hunnit somna
utan fortfarande är vaken
så får jag nog lov att bekänna
att hur jag än försöker
finna några vettiga ord
som jag i skriftad form
ur mig skulle kunna klämma ...

... så blir det nog som så ändå
att jag er alla nyvakna lämnar
för att beträda drömmarnas rike
och låter nattens misslyckade ambitioner
få vila i frid i gryningens dike ...

Kastar en sista blick
på skärmen
innan jag slutligen ser
mig stilla uppgivet omkring
och konstaterar än en gång
att av allt det jag ville skull bli
bidde det absolut ingenting ...

Nattis!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-23 06:05



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fick ingenting gjort
när jag äntligen domnade bort
2022-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP