Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Före allt stillnar


och vågen plånas ut av dyningen
Spåren i sanden visar
vad som blev rätt eller fel
den sista tiden före själen gick
till sin faders hus
Före allt stillnar redovisas vi
vid det stora bokslutet
Vad som kom människan till del
nedbäddad bland vita lakan
och brusten blick





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-23 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP