Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgarbete

 

 

 

Mitt inre jag delades 

av sorgens och tårarnas

mörka vatten

 

kunde inte leva så

 

längtade hela mig

byggde en bro




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2022-09-23 09:32



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande, kram
2022-10-07

  Respons VIP
Kloka tankar!
2022-09-28

  Kajan VIP
En stark och berörande bild av det inre skeendet efter en stor sorg, och en väg till helande .
2022-09-26

  Blått Norrsken VIP
Så fint och berörande skrivet men ochså hoppfullt med att bygga en bro .
2022-09-24

    Lena Staaf VIP
Sparsmakade rader som innehåller stor kamp. Så fint!
2022-09-24

  Klint
bra med en bro mellan båda dina jag
de finns och de måste samsas
2022-09-23

  Niliboy
Ja, vi bygger broar,
2022-09-23

  Sparvögat VIP
Att i sorgen finna en väg
till själens helande~så svårt
och så fint gjort…
2022-09-23

  Blomma-Stjärna VIP
jag känner mycket kärlek i dina ord om att bygga en bro mellan berg och dal - att erkänna den djupa saknaden, sorgen och smärtan och samtidigt inte förneka livslusten. Du har sett att glädje och sorg kommer ur samma <3-källa!
2022-09-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hitta en väg ut
och även in
sägs av andra
vara så lätt, bara
gå på och finn...
Svårt så´n finna...
Men Du Duktiga
Kvinna fann en
bra metod att
kunna vidare
spinna...
2022-09-23

  Kungskobran VIP
Like a bridge over troubled water…..
2022-09-23

  Olof Lagerhorn VIP
En vacker bild om sorg och
om hur att bära den.
2022-09-23

  Maria Sundelin VIP
Smärta och sorg är hemskt att bära om vi inte har stöd
Varma kramar
2022-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP