Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till hundra procent


Det har blivit av vikt
att inte slarva på äldre dar

Att veta vad man själv
tänker och vill

Även om det mest ibland
ser ut som om man
fastnat och sitter still

Nej som huvudperson
i sitt eget liv

Är det viktigt att göra det
man tror på och vill

Det har jag helt och hållet
känt

Att fastän tiden inte är
lika generös som förr

Så är det som det är
Så må det väl vara hänt!

Men jag vill leva
det liv som blev mig givet
Idag och alla andra dagar

Till hundra procent




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-23 09:42



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Precis man ska göra de man känner o vill o va sin egen individ till hundra procent
2022-09-27

  Kungskobran VIP
Kör så det ryker
en dag vi ändå stryker (med)
2022-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP