Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*










jag har karvat ut ljuset från de brända
kråkkropparna jag funnit under din säng,
jag har slickat rent dina institutionsgröna ögon,
när de får haven i Monets målningar att frätas sönder,
ett underbart spektrum av katatoniska gråsparvar






















Fri vers av Androiden VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2022-09-23 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP