Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allts slutsats

sjöar är öar
utan skär

är

öar utan sjöar.

öar är sjöar utan sj

stilla tåg

tid på väg




Fri vers (Fri form) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-23 12:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snitsig och finurlig lek med ord! :-)
Häftigt att se hur du mejslar fram sådana bra och roliga texter. Applåd.
2022-09-25

  Pertomas
Oj, en kvalitetshöjning enligt mig.
Lyhört lyssnat till "mälden mellan stenarna"
2022-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP