Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsvers 23 september 2022


Det finns en del som ingen annan mänska kommer åt
Det finns en strand där bara jag kan vara
Det finns en ro i att mitt hjärta bultar
Det finns en trygghet att jag har min tro.

I livets vindar kan det blåsa ymnigt
I livets vindar kan man blåsa bort
I livets utkant kan du bara andas
Och hoppas på den vind du får.




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-09-23 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP