Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tur att denna dag blev bättre än den bittra dagen i förrgår :)


Härliga fredag

Väntar lugnet
Det röda vinet ger

Njuter fredag

Efter bastu
Dusch

Ljuvligt doftande
I kort kimono

Kyssar med smak av smågodis

Idol på Tv

Varma händer över min rygg
Pussar i nacken

Viskningar i mitt öra

Helgen har bara börjat




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 72 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-23 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish