Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


CREPES SUZETTE

Jag brände gommen

på crepes suzette

Dessutom blev jag

ju inte mätt

Så jag behöver

en stadig rätt

och inte lättgods

som crepes suzette

 

LARZ GUSTAFSSON 23/9 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-09-23 19:44



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Pröva en galette innan suzetten :-) Då blir man mätt och bränner sig inte...
2022-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP